Jak zarządzamy twoimi danymi
Twoja praca pozostaje twoja
Pliki są chronione podczas przesyłania i przetwarzania, projekty pozostają prywatne, a przesłane treści nie są wykorzystywane do uczenia modeli. Tymczasowe pliki są usuwane zgodnie z odpowiednim przebiegiem pracy narzędzia. Przeczytaj Politykę prywatności lub skontaktuj się z nami z pytaniem dotyczących prywatności.